Украински отбор иска Владимир Гаджев


Украински отбор иска Владимир Гаджев

5197 0

Руският Урал е дал старт на нова офанзива по привличането на Владимир Гаджев, пише "Тема Спорт". Преди няколко дни капитанът на Левски е получил подобрено предложение от новака в местната Висша лига. 27-годишният футболист обаче все още не е взел окончателно решение дали да го приеме, или да остане на „Герена".

Националът вече веднъж имаше разговори с ръководството на Урал в началото на юни. Тогава обаче той предпочете да го отклони и да изчака по-добра възможност. В крайна сметка такава не се появи. Спортният директор на Левски Георги Иванов се възползва от това и убеди Гаджев да остане поне още един сезон в клуба. В договора на халфа бе вписана клауза, с която той може да напусне, когато пожелае, при добра оферта от чужбина, без клубът да има финансови претенции.

Поредното слабо начало на сезона и пораженията от ЦСКА и Берое обаче са накарали Гаджев отново да размисли около евентуален трансфер. Засега националът не избързва с отговора си към Урал. Той е поискал от клуба отсрочка от няколко дни, за да реши какво да прави. Въпреки това Гаджев не е особено сигурен, че трябва да продължи кариерата си в Русия. Другата причина, която накланя везните към оставане, е дадената дума към Георги Иванов да помогне при изграждането на новия отбор.

През лятото интерес към футболиста имаше от хърватския Риека, Азербайджан и още няколко клуба от чужбина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички