Удинезе се прицели във втори левскар


Удинезе се прицели във втори левскар

1278 0

Ръководството на Левски все пак може и да осъществи изходящ трансфер през този прозорец, пише "Тема: Спорт". До момента „сините" само прекъсваха договорите на ненужните им играчи просто защото никой от тях не ставаше за продан.

Така от „Герена" си тръгнаха скъпоплатените чужденци Кевин Бру, Ларсен Type, Нуно Пинто, Рафаел Бастос, Рикардо Нунеш, Кристовао Рамос и Павел Чмовш, напуснаха и Орлин Старокин, Даниел Димов, Цветан Генков и Димитър Макриев.

Сега обаче има интерес към играч на "сините". Става въпрос за халфа Радослав Цонев. Той бе част от юношеския национален отбор на европейското първенство в Унгария. И игра във всичките мачове на България.

Въпреки че в тях възпитаниците на Александър Димитров наредиха три загуби от Германия (0:3), Украйна (0:1) и Сърбия (0:1), Цонев е оставил добри впечатления. Изявите му са били следени от скаути на няколко италиански тима. Един от тях е Удинезе.

Както е известно, Левски продаде точно на този клуб Антонио Вутов през зимата. Няма да е изненада, ако от Удинезе пратят оферта и за Радослав Цонев. Той и братът му близнак Борислав, който в момента лекува контузия в коляното, на няколко пъти бяха наблюдавани през пролетта и в „А" група, в мачове на „сините".

През втория дял на шампионата Радослав записа 11 мача в елита и 1 за Купата на България. Той успя да отбележи и 1 гол - при загубата с 1:3 от ЦСКА. На „Герена" пък все още не са се отказали от идеята да привлекат още един централен защитник. През лятото „сините" взеха 11 нови, като към тях не броим върналия се под наем от Спартак Търнава - Роман Прохазка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички