Тънък психолог: Люпко напуснал преди мача, за да насърчи победата


Тънък психолог: Люпко напуснал преди мача, за да насърчи победата

1119 0

Бившият вече треньор на "Левски" направи изненадващо признание по повод причината да си тръгне от клуба часове преди мача с Берое.

Сърбинът сподели, че го е направил, за да шокира играчите и така да постигнат успех над съперника.

"Аз преди двубоя с Берое направих тези неща, за да предизвикам стресова ситуация, за да се спечели мачът. Аз бях в канцеларията и гледах по телевизията", призна Петрович пред "Дарик".

"В съблекалнята видях играчите преди срещата. Чули, че няма премии. Бяха с наведени глави. И така все едно беше паднало бомба. Затова направих това, за да стане нещо изключително, ако трябва“, добави специалистът.

Опитният треньор добави, че би се извинил на собственика на "сините" Спас Русев за това, че е оповестил публично причините да напусне клуба.

"Бих се извинил на Спас Русев, че публикувах причините за раздялата, но бях напрегнат. Това пречи на живота", разкрива той.

"Уважавам Спас Русев. Влезе в съблекалнята, разговаряхме, имах добър контакт с него“, добави Петрович.

Сръбският треньор каза още, че изказването му пред сръбски медии днес не е преведено правилно. Той не е целял да каже, че на "Герена" не се знае кой е собственикът.

"Не съм казвал, че не се знае кой е собственик на Левски. Дадох интервю, но казах друго. Казах, че организацията не е на добро ниво и че има объркване - че не е ясно към кого да се обърнеш. Собственикът е Спас Русев. Мисля, че по този въпрос няма съмнения. Думата, използвана в сръбските медии, е властник, но не е изтълкувана правилно. Исках да кажа, че не се знае точно кой командва“, разказа Люпко.

"Аз си оставам левскар. И в сръбските медии съм казвал – двата ми отбора са Левски и Цървена звезда“, завърши бившият наставник на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички