Твърд титуляр на Левски аут до края на сезона


Твърд титуляр на Левски аут до края на сезона
Снимка: БГНЕС

1062 0

Много тежка загуба претърпя Левски, не само за срещата-реванш от полуфиналите за Купата на България с ЦСКА, но и до края на сезона. Десният бек Милош Цветкович ще пропусне срещите на "сините" в следващия месец. 

Сърбинът се контузи по време на мача с Верея в последния кръг, спечелен от Левски с 2:0. Той веднага бе заменен и надеждата бе, че Делио Роси ще може да разчита на него още в сряда. След направените му допълнителни изследвания стана ясно, че има разкъсвания на мускула и ще се лекува поне 4 седмици. На днешната тренировка на "Герена" Цветкович се появи със специален ботуш на левия крак. 

Тази контузия е изключително неприятна новина за наставника Делио Роси, тъй като сърбинът е несменяем титуляр и опциите за негов за заместник са доста ограничени. Като най-вероятната възможност за негов заместник в двубоя в сряда е Роман Прохазка, който често бе използван на тази позиция, въпреки че неведнъж е споделял, че се чувства най-добре в средата на терена. Но словакът винаги е показвал саможертвеност и готовност да играе на всяка една позиция, на която го сложат. Другата възможност пред италианския наставник е някой от левите бекове - Иван Горанов или Афонсо Фигейредо, да бъде прехвърлен вдясно, като по-вероятно е това да бъде португалецът. Най-малка е възможността халфът Ивайло Надейнов да заеме мястото на Цветкович. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички