Тръст „Синя България“ покани Спас Русев на среща


Тръст „Синя България“ покани Спас Русев на среща
Снимка: Иван Йочев

681 0

Тръст „Синя България“ покани собственика на Левски Спас Русев, както и Националния клуб на привържениците на дискусия, на която да бъде обсъден проблемът с ниската посещаемост на домакинските срещи на отбора.

Лайтмотивът на дискусията ще бъде „„Как да върнем публиката на стадиона“, информираха от Тръста.

Срещата да се състои на 26 ноември 2016 г. от 13.00 часа на стадион „Георги Аспарухов” или преди следващия домакински мач срещу Локомотив Пловдив, като това ще се доуточни.

Ето и официалната покана от „Синя България“

"Тръст „Синя България” със задоволство отбелязва, че подобно на нас като привърженици на Левски, така и на мажоритарния собственик на Левски г-н Спас Русев, както и на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) темата за отлива на публика от домакинските мачове на отбора не е безразлична. Тъй като сме изключително загрижени за тази негативна тенденция, каним публично г-н Русев и НКП на открита дискусия на тема „Как да върнем публиката на стадиона?”. Това правим в качеството си на сдружение на привърженици на Левски, което е миноритарен акционер в клуба.

Предлагаме срещата да се състои на 26 ноември 2016 г. от 13.00 часа на стадион „Георги Аспарухов” или преди следващия домакински мач срещу Локомотив Пловдив. Тъй като темата е важна и касае цялата левскарска общност, както би могла да има и дългосрочни последствия върху клуба и акционерното дружество, бихме искали дискусията да бъде излъчена на живо по клубната телевизия Левски ТВ."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички