Три въпросителни пред Стойчо Стоев преди дербито на "Лаута"


Три въпросителни пред Стойчо Стоев преди дербито на "Лаута"
Снимка: Иван Йочев

1388 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев има три въпросителни преди дербито в неделя срещу Локомотив (Пловдив) в парк "Лаута". 

Този пък обаче специалистът не е възпрепятстван от контузии или липса на картотеки, а от по-широкия състав, с който разполага. 

Най-голямата въпросителна е дали Умар Диаби ще получи шанс да се докаже като титуляр, или ще изчака шанса си от пейката. Атанас Курдов все пак се очаква да е титуляр, след като срещу Монтана добре дирижираше нападението на тима. Той не вкара гол, но все пак се отчете с асистенция. 

Отляво на полузащитата се очаква да почне Мики Орачев. Юношата на "Левски" измести Денис Махмудов от титулярния състав в последните два мача, докато македонецът все още не може да свикне с новите си съотборници. 

Последната въпросителна е дали да заложи на Мигел Бедоя на позицията зад нападателя. Испанският ас се възстанови напълно от контузия в бедрото и тренира наравно със своите съотборници през цялата седмица, но той така и не проведе добра подготовка. Най-вероятно Стоев отново ще заложи на Борислав Цонев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички