Треньорите на Левски смъмрили Тиам и Нашименто преди Царско село


Треньорите на Левски смъмрили Тиам и Нашименто преди Царско село
Снимка: Оф. сайт на Левски

1719 0

Халфът на Левски Хали Тиам е изслушал специална "лекция" от треньорския щаб. Целта ѝ е била да бъде особено внимателен в действията си срещу Царско село днес. Причината е, че 25-годишният полузащитник е с 4 жълти картона. Ако получи още един, той няма да е на разположение на треньора Петър Хубчев за важното гостуване на Берое. Мачът в Стара Загора е на 30 ноември, събота, от 17:30 часа.

През настоящия сезон Тиам доста поизчисти играта си. През кампания 2018/19 той получи цели 11 жълти картона в 29 шампионатни срещи, като веднъж бе и изгонен.

Същото е и положението на Филипе Нашименто. Португалецът не бе в състава в началото на кампанията, но след продажбата на Давиде Мариани бе върнат по спешност. Нашименто взе участие в 7 шампионатни мача, в които вкара 2 гола. В последните срещи той не бе на терена заради травма. Не се очаква Фелипе да започне срещу Царско село.

През този сезон играчите на "сините" са доста дисциплинирани и до момента нито един от тях не е бил наказван заради натрупани жълти картони. Интересното е, че договорите и на Тиам, и на Нашименто изтичат в края на първенството. До момента те не са подновени. Клубът иска да задържи Тиам, който е несменяем титуляр. А как бяха наказани играчите на Левски за загубата от Ботев (Пд) вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички