Трансферна издънка на "Левски" свърза "А" група с черно тото и нарече феновете "мафия"


Трансферна издънка на "Левски" свърза "А" група с черно тото и нарече феновете "мафия"

2102 0

Бившият нападател на "Левски" Лукаш Гикиевич направи скандално изказване за София, "А" група, "Левски" и феновете на тима. Пред медия в родината си полякът разказа и за конфликта си с треньора Стойчо Стоев, заради който си замина преждевременно от "Герена".

Разказвайки за дебютния си гол за "Левски", "Гики" споделя:

"Беше в мач, който спечелихме с 8:0. (Срещу Хасково, 20-и кръг на "А" група, бел. ред.) Като че ли беше игра на конзола. Не знам дали съперникът беше толкова слаб или са заложили на точен резултат", коментира полякът пред "Sportowe Fakty".

Той споделя, че е подсписал с клуба за 1,5 години и е очаквал да го изпълни и дори да преподпише. Но не знаел, че остават три мача, за да се реши класирането в двете половини на класирането в "А" група.

"Неуспехът да класираме "Левски" в първа група и играта във втората половина бе трагедия. Феновете са способни на всичко, те са истинска мафия. За съжаление, не успяхме да вземем Купата на България. След това всичко се обърка", споделя нападателят.

Лукаш Гикиевич разказва и за скандала, в който препсува Стойчо Стоев, след като треньорът не му позволи да бие дузпа. Играчът е на мнение, че не е станало нещо кой знае какво.

"Треньорът ме определи преди мача да бия дузпите, а след като ни дадоха такава за фаул срещу мен, той каза друг да я изпълни. Отговорих му на сърбо-хърватски, без да гледам към него и дадох топката. Медиите направиха от това голяма история. На терена е известно, че има емоции. Заради това ме извадиха от отбора", споделя Гикиевич.

Полякът определя София като "сив град", но все пак намира нещо положително в престоя си. Той се хвали, че с приятелката му били настанени в свръх луксозен и голям апартамент. "Може би един от най-добрите апартаменти в живота ми", казва той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички