Трансферна цел на Левски не отиде на лагер с Ваалвайк, чака трансфер


Трансферна цел на Левски не отиде на лагер с Ваалвайк, чака трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

2853 0

Трансферната цел на Левски - Стайн Спирингс, не е заминал с Валвайк за зимната подготовка на отбора. По-рано се появи информация, че играчът ще замине с основната група, но холандското издание bd.nl опроверга тези твърдения.

Халфът е свързван с трансфер на "Герена", като миналата седмица бе в София, за да огледа базата и да се запознае с клуба. Изданието допълва, че вероятно именно заради Левски не е заминал и в момента се договоря.

Изпълнителният директор на холандския клуб Франк ван Моселвелд сподели пред сайта на клуба, че играчът иска да предприеме ново предизвикателство и затова няма смисъл да заминава с отбора на подготовка. "Има конкретен интерес от няколко клуба и решихме, че би било неразумно да го вземем със себе си в подготовката за решаващите състезания, които предстоят".

Само преди няколко Павел Колев също призна, че халфът е бил в София, но все още няма нищо договорено. "Процесът протича ясно, логично и точно, както трябва да протече. Да, той беше в България и искаше да се запознае какво представлява Левски. На него му хареса, но от тук нататък всичко е в наши, негови и ръцете на клуба му".

А какво още сподели шефът на "сините" за състоянието на клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички