"Това е желанието ми": Звезда на Левски проговори за трансфер, сети се за Станимир Стоилов


"Това е желанието ми": Звезда на Левски проговори за трансфер, сети се за Станимир Стоилов
Снимка: Levski.bg

7223 0

Един от ключовите играчи на Левски - Вандерсон Цунами, е напълно съсредоточен върху работата си с родния гранд и не се разсейва с неща извън нея, както правят някои негови съотборници.

Бразилският ляв бек неотдавна преподписа своя договор със столичани. Той бе един от малкото, които подновиха контракта си, без да създават главоболия на шефовете на клуба.

Освен обвързването си със "сините", футболистът наскоро се сдоби и с български паспорт. Той е силно желан от няколко тимове от чужбина, но заявява, че това не измества фокуса му.

Още: Докато е без отбор - Георги Миланов категорично отказал на ЦСКА

Какво каза Цунами?

"Чувствам се много добре. За мен това е голяма чест и искам да изкажа огромното си уважение и благодарност за това, което се случи с мен, защото харесвам и уважавам много тази държава, в която живея - България", започна той пред "Спортал" и продължи с това, че ако изпълни новия си договор с отбора, ще може да се състезава за България.

"Да, разбира се. Но това е поглед в бъдещето. Концентриран съм върху събитията и моето представяне в Левски. Изпитвам огромно уважение. Така го почувствах заради всичко, което направиха за мен, вратите, които ми отвориха, начинът, по който се отнасят към мен и семейството ми. Вътрешно така почувствах, че от уважение няма за какво да се замислям. Дължа го на клуба", добави той, като заговори за сериозния спад в представянето на "сините".

Още: Левски напът да продаде наистина Петрис, но трансферната сума не е ясна

"Трябва да започна с това, че с треньорския щаб, с начина, по който тренираме и се подготвяме, всичко това си оказа влияние. Опитваме се да играем модерен футбол, имахме много силно начало. Към края на шампионата се усети спад, но това е нормално за всички отбори.

Бъдете сигурни, че искаме да побеждаваме. Още в първата ми година тук спечелихме Купата. Уверявам ви, че искаме да спечелим всички мачове, но това е футболът. Никой няма конкретна вина. Случва се. Срещу Хебър имахме възможност да затворим мача с втори гол, не вкарахме и се получи това, което всички знаят, за наше нещастие", каза още Цунами.

За вътрешната война, трансферите и Станимир Стоилов

Още: Левски намерил купувач за Петрис, който ще плати милион лева?

Бразилецът не пожела да дискутира скандалите между ръководството и феновете на Левски. Той ги посъветва да бъдат единни. За свързвания с изходящ трансфер Уелтън заяви, че ще липсва много на отбора, ако напусне. Левият бек коментира интереса и към себе си.

"Просто искам да остана в Левски и към момента това е моето желание. Аз съм изключително щастлив тук, моето семейство се чувства прекрасно. Така че ако се появи някаква опция, нека Левски прецени дали ще ме освободи, или не", категоричен бе той. Цунами си спомни и за бившия си наставник Станимир Стоилов.

"На всички е известно. Не е тайна какво направи този треньор за мен, че той ме е довел. Където и да отида, когато ме попитат, винаги ще съм благодарен за това, което е направил за мен този човек. Знам, че е в Турция и има успехи. Това е", завърши Вандерсон Цунами.

Още: Левски постави баснословна цена на Уелтън - няма да преговаря за по-малко

Левски е напът да продаде Рикардиньо в Чехия - дават 6 цифри, но Наско Сираков иска милион

Агентът на Уелтън: Остава в Левски, няма да ходи в Китай

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички