Тонев: Моци? Дисципът се самосезира за Гонзо...


Тонев: Моци? Дисципът се самосезира за Гонзо...

1435 0

Председателят на Управителния съвет на "Левски" Иво Тонев припомни случая, в който Дисциплинарната комисия към БФС се бе самосезирала и наказа спортния директор на "сините", тогава треньор, Георги Иванов-Гонзо. Това той стори във връзка с въпрос дали не е било нормално комисията да накаже защитника на Лудогорец Козмин Моци заради бруталния му ритник в гърдите на Стефан Николич от ЦСКА.

"Имаше един случай преди няколко месеца, в който Дисциплинарната комисия се бе самосезирала за Георги Иванов. И го наказаха за три дни. Визирам това, което той направи срещу Ботев в Пловдив (б.а. - Георги Иванов нахлу на терена и се опита да спре пробив на Йордан Христов, заради което бе наказан за 1 мач и пропусна домакинството на Литекс (2:2)) Комисията се самосезира и в рамките на 48 или 72 часа взеха решение и го наказаха да не ръководи Левски. Казвам само факт, без да коментирам какво правят те и защо го правят. Тяхно право е", коментира Тонев пред "Тема Спорт".

Иначе той даде интересен коментар за проявата на румънеца. ""Много, много добро изпълнение. Няма как да не се отчете, в смисъл много добре. Всеки би го оценил по този начин", каза Тонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички