Телевизии на опашка за вечното дерби


Телевизии на опашка за вечното дерби
Снимка: БГНЕС

1214 0

Всички големи родни телевизии са готови да излъчат вечното дерби ЦСКА - Левски, пише вестник "Преса". Двубоят от втория кръг на "А“ група е в неделя от 19,30 ч. на Националния стадион "Васил Левски“.

ТВ7 вече бе уведомена с официално писмо, че камерите й няма да бъдат допуснати на нито един мач през уикенда. Единственият й шанс е да плати дължимите 2,5 млн. лв. до утре. От медията искат отстрочка с аргумента, че сметките й са блокирани в КТБ.

Въпреки хаоса, все още съществува възможност дербито да попадне в ефира.

"Всека телевизия проявява апетити към такова събитие с огромен обществен интерес. За целта обаче е нужна договорка с ТВ срещу съответната компенсация“, обясни за „Преса“ Атанас Караиванов, изпълнителен директор на "Футбол про медия“ (компанията, която държи правата на първенството).

Той отказа да прогнозира как ще се развие ситуацията и допълни, че фирмата му губи страшно много пари. Договорът с ТВ7 може да бъде разтрогнат едва на 15 август, в случай че не постъпи плащане. Дотогава зрителите ще останат без мачове, а след това ще започнат преговори с други канали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички