Тежка новина от лагера на "Левски"


Тежка новина от лагера на "Левски"

1457 0

Отборът на "Левски" ще трябва да се лиши от услугите на Георги Сърмов до края на сезона, след като халфът получи тежка контузия по време на лагера на тима в Анталия, Турция.

По време на двубоя срещу Лех (Познан) Сърмов усети силни болки в крака, като на полувремето беше заменен, а оттогава не тренира със своите съотборници.

Бившият ас на Ботев (Пловдив) замина за Германия, където да му се направят допълнителни изследвания, като снимките са показали разкъсване на мускул, което ще доведе до операция.

Лекарите в Германия са казали, че периодът за възстановяване е между 3 и 4 месеца, като това почти сигурно го вади от игра до края на сезона.

Sportline.bg припомня, че Сърмов лекуваше контузия още в края на есенния полусезон, като не взе участие в последните мачове на "Левски".

Това е сериозен удар по "сините", които освен че страдат от липса на конкуренция в атака, сега загубиха един от дефанзивните си халфове.

Иначе след ден почивка играчите на Стойчо Стоев продължиха лагера в Анталия с 90-минутно занимание днес в 11:00 часа българско време. Към групата се присъединиха националите Владимир Гаджев, Борислав Стойчев и Стефан Велев, а тренировки поднови Антонио Аниете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички