Тежка контузия разтърси лагера на "Левски"


Тежка контузия разтърси лагера на "Левски"

1183 0

Един от най-добре представящите се играчи на "Левски" през настоящия сезона - Борислав Цонев, получи много тежка контузия и е аут до края на сезона, стана ясно днес.

Младежкият национал, който е сред често използваните титуляри от Стойчо Стоев, е скъсал предна връзка в дясното коляно и ще претърпи хирургическа интервенция. Освен това той има още проблемни области в коляното, което ще направи възстановяването му по-дълго. Лекарите смятат, че той ще е готов за игра след 8 месеца.

Жестоката травма той получи по време на срещата на България срещу Люксембург (3:0), в която той беше титуляр и дори успя да се разпише. Още в средата на първата част обаче Цонев беше изваден от игра заради контузия, която не се предполагаше, че ще е толкова сериозна.

За съжаление, това не е първата тежка контузия на таланта на "Левски". През миналата година той лекуваше скъсани връзки в лявото коляно. Този път обаче проблемът е на дясното.

В негово отсъствие повече игрови минути вероятно ще получи неговият брат-близнак Радослав. Иначе Борислав изигра 7 мача до момента за "Левски", в които се разписа веднъж и даде 1 асистенция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички