Свикват днес общо събрание в Левски


Свикват днес общо събрание в Левски
Снимка: БГНЕС

1398 0

Свикване на Общо събрание на ПфК Левски ще гласува днес Тръст "Синя България", който е акционер в клуба. Целта е да бъде поискана промяна в Надзорния съвет на дружеството, отнасяща се до собственика Спас Русев.

Причината е, че бизнесменът от Лондон не отговори на официалната покана за среща А от клуба не са пуснали обратно писмо на питанията, свързани с финансовото състояние на клуба. да насрочи такова. Очаква се от "Герена" да се направят на приятно разсеяни, но след едномесечен срок трябва да последва нова стъпка - искане до съда, пише "Тема спорт".

След още месец по закон ще се получи разрешение, а след това по правило се пуска покана за провеждане на сбирката на акционерите, И след едномесечен срок Общото събрание трябва да бъде проведено. Там "Синя България" ще подложи на гласуване искането акционеоното дружество да стане публично.

Освен това в дневния ред ще има много точки, според които ще е задължително изпълнителният директор да прочете отчет. Също така и спортният директор по закон ще бъде длъжен да представи пред акционерите доклад по предварително зададени му теми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички