"Свети Паралей" най-накрая навести Левски преди битката с Локо (Пловдив)


"Свети Паралей" най-накрая навести Левски преди битката с Локо (Пловдив)
Снимка: Официален сайт на Левски

1695 0

Бавно, но сигурно драмите в Левски вървят към положителен развой, поне засега. Познатият в българския жаргон ден за плащане на заплати (Свети Паралей) най-накрая настъпи и на "Герена", след като  тази сутрин футболисти и служители в клуба са получили своите забавени възнаграждения, информира "Дарик Радио".

Както е известно, в клуба се зароди сериозно напрежение, след като заплатите бяха забавени сериозно, като дори в последния краен срок (20-и януари) никой не получи средства. Точно тогава се заговори и за смяна на собствеността на "сините", но заплати не бяха изплатени дори след скъпия трансфер на Габриел Обертан в Турция.

Днес обаче всички в клуба са получили заплатите си и са били уверени, че няма да има повече забавяния. Вероятно преди мача с Локомотив (Пловдив) ще бъде изплатен и следващият транш по договорите на футболистите.

След като месечните възнаграждения отново се изплащат в срок, следващото сериозно перо във финансите на Левски е плащането на лиценза за Европа. В края на годината от УЕФА съобщиха, че може да извадят "сините" от клубните турнири, ако не плати в срок до края на февруари сумата от 2 милиона лева.

Междувременно промените в Левски нямат край, след като стана ясно, че сектор "А" има ново име (какво е то - вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички