Строителна фирма към Русев: Готови сме да сложим козирка на сектор "А"


Строителна фирма към Русев: Готови сме да сложим козирка на сектор "А"
Снимка: Официален сайт на Левски - https://levski.bg/

1312 0

Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ има всички предпоставки да се сдобие с козирка. Това разкри шеф от фирмата, построила трибуната на „сините“ – инж. Димитър Димитров от „Автомагистрали Черно море“.

„Всичко със сектор „А“ е наред. Съоръжението е подготвено за монтирането на козирка. Сложени са и анкерните групи, за които трябва да се захване тя. Строили сме сектора по проект, всичко е изчислено", каза инж. Димитров пред вестник "Труд".

На въпрос дали от строителната фирма биха се наели със задачата да поставят козирката, той обясни: „Въпрос на разговори е. Не мисля, че ще бъде проблем.“

По този начин той обори твърдението, че новият сектор на „Герена“ не е пригоден за козирка и монтирането на такава ще излезе по-скъпо, отколкото да бъде построена трибуната наново. Разкритието на шокиращата новина направи председателят на Тръст „Синя България“ Илия Козарев, провел среща със собственика на клуба Спас Русев преди дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички