Стойчо Стоев се врече във вярност на Гонзо и "Левски"


Стойчо Стоев се врече във вярност на Гонзо и "Левски"

1597 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев е категоричен, че отношенията му със спортния директор на "сините" Георги Иванов - Гонзо са изключително добри. Бившият наставник на Лудогорец отсече, че е предан на легендарната "деветка" на 26-кратните шампиони и вярва, че заедно ще изградят силен "Левски".

"Отношенията ни с Георги Иванов са много добри, отлични и изключително професионални. Двамата имаме много добра комуникация и никакви проблеми. Още преди да почне сезонът знаехме, че ще ни бъде много трудно, защото изграждаме нов отбор. Подготвени сме и ще бъдем заедно в добро и лошо.“, отсече наставникът.

Сега за "Левски" предстои важно дерби срещу Славия, като Стоев сподели, че едва ли ще може да разчита на най-новото попълнение на тима - Владимир Гаджев.

"Съставът за мача със Славия е в главата ми и съм наясно кои ще играят. Гаджев дойде твърде скоро и на две тренировки, така че едва ли ще мога да го ползвам. Живко Миланов може и да не е в най-добрата си форма, но е изключителен професионалист и тренира с отбора от 2 седмици.

Не виждам защо трябва да има притеснение преди мача със Славия. Футболистите не бива да се притесняват от това, което се е случило в първите двубои. Ние бяхме наясно, че ще ни бъде трудно и ни трябва време, за да постигнем трайни успехи", сподели още Стоев, цитиран от "Levski news".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички