Стойчо Стоев разкри най-голямото си притеснение преди столичното дерби


Стойчо Стоев разкри най-голямото си притеснение преди столичното дерби

859 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев разкри най-голямото си притеснение преди двубоя срещу Славия утре. Това е късата резервна скамейка на тима, което се дължи на честите контузии, които се получават в лагера на "сините".

"Притеснява ме късата резервна скамейка. Физически със сигурност ще издържим. Въпросът е дали ще издържим психически. Тежестта пада върху по-малко състезатели и е напълно нормално да се уморяват. Все пак те са нормални хора. Това е единственото ми притеснение. Вижте как стоят нещата в атака. Искам, не искам - нямам опции и едни и същи играят", сподели Стоев.

В момента 26-кратните шампиони разчитат само на един типичен нападател - Умар Диаби, докато Линел Китамбала играе по-скоро като втори нападател, а и получава по-малко шансове за игра.

Той беше запитан и за представянето на Лудогорец, който вчера удари с 5:0 Берое и показа, че набира скорост под ръководството на Георги Дерменджиев.

"Защо да ме притеснява силната игра на Лудогорец срещу Берое? Аз искам да има повече качествени отбори. По този начин и ние ще станем по-силни. Преди време казах, че е по-трудно да се задържим на върха, отколокто да стъпим там". 

Утре Йордан Милиев ще започне като титуляр двубоя срещу "белите", като Стоев няма никакви съмнения, че бившият национал ще се справи, въпреки че му липсва игрова практика.

"Вярвам, че Йордан Милиев ще се справи в утрешния мач. При него проблемът е игрови, тъй като в последно време няма нужната практика. Нека обаче не забравяме, че той е опитен футболист и вече е минал през Левски. Обстановката на "Герена" му е позната. Разбира се, че не е приятно, когато трябва да се лишим от някой от централните си бранители, но трябва да се справим с наличните състезатели", каза Стоев на днешната пресконференция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички