Стойчо Стоев: Не работим по лятната селекция в тези параметри, в които бих искал


Стойчо Стоев:  Не работим по лятната селекция в тези параметри, в които бих искал
Снимка: БГНЕС

740 0

"Нямаме притеснения, изправяме се срещу един отбор, който си има своите стойности. Сигурно ще се опитат с нещо да ни изненадат", коментира наставникът на "Левски" Стойчо Стоев преди утрешния двубой с Ботев Пловдив.

"В последните тренировки Де Ноойер, Александров и Менголо взеха участие. Вече ще преценя колко е реално да вземат участие и сигурно ще е в някакво по-малко време от мача", допълни той.

"Нямаме притеснения, изправяме се срещу един отбор, който си има своите стойности. Сигурно ще се опитат с нещо да ни изненадат. Това, което виждах от предишните им мачове, че са един добре подреден и добре изглеждащ тактически на терена отбор. Имат добра визия, нищо, че резултатите не са кой знае какви като положителен баланс. За мен са добър отбор", сподели Стоев.

„Не мога да кажа дали това са последните ми мачове на Герена. Тези въпроси към ръководството. Не работим по лятната селекция в тези параметри, в които бих искал. Нещата са комплексни. Нека не коментираме дали ми се остава в Левски. Ще видим“.

Относно това дали Бедоя ще продължи престоя си на "Герена": 

„Рано е да говорим дали Бедоя ще остане. Няма развитие все още по преговорите за продължаване. Има известни пречки от лично естество. За сега нещата не се развиват позитивно“, коментира треньорът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички