Стойчо Стоев изненадан от българските футболисти


Стойчо Стоев изненадан от българските футболисти
Снимка: БГНЕС

1191 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев е изключително разочарован, че български футболисти не искат да подписват договори с клуба.

Истински парадокс е това, че трудно привличаме български играчи. По-лесно се преговаря с чужденци. Напълно възможно е да вземем само чужденци, но важното е да са качествени“, сподели треньорът пред ТВ7.

Наставникът на Левски коментира, че общува лично предимно с Георги Иванов – Гонзо и Иво Тонев и не е запознат с новите собственици в клуба и не знае нищо относно факта, че клубът е свързван с Делян Пеевски

„Виждам се основно с Иво Тонев и Георги Иванов. Другите двама господа не ги познавам. Според мен трябва да се отдаде дължимото на Тодор Батков. Дори с грешките, той е дал немалко на "Левски".

Не ги познавам господата, за да коментирам кой влиза. Не съм запознат. Единственият човек, който познавам е Иво Тонев. Публиката обича Левски. Тя обича емблемата Левски. Във времето много хора са били заобичани като отделни личности".

Стойчо Стоев счита, че трансферът на Александър Бранеков е под въпрос. "Очакваме отговора на Бранеков. Имаме интерес към него. Той има някаква оферта от Шотландия. До дни трябва да отговори".

За финал той бе категоричен, че дербито "Левски" - ЦСКА ще липсва.

"В ЦСКА има хора, които се стремят да върнат клуба, но да не забравяме и Локомотив София. Надявам се скоро и двата отбора да се върнат в А група. Разбира се, Вечното дерби е нещо, която няма как да бъде заменено и ще липсва на цяла България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички