Стойчо потвърди: Краев пропуска мача с Берое


Стойчо потвърди: Краев пропуска мача с Берое
Снимка: БГНЕС

897 0

Божидар Краев със сигурност пропуска утрешния мач на "Левски" от "А" група с Берое. Това обяви треньорът на "сините" Стойчо Стоев.

„Той си има проблем в кръста. Бяхме го вдигнали до някаква степен, но пак го заболя и няма да рискувам. Относно двамата нови Гаджев и Китамбала ще бъдат в групата, въпреки че не са в оптимално състояние, след като не са играли 4 месеца“, коментира Стоев.

„Няма как да няма напрежение в Левски, знаем каква институция е този клуб. Когато побеждаваш нещата са по позитивни. Ние се надяваме да го правим по-често“, сподели още той.

„В никакъв случай не можем да говорим за притеснение срещу Берое. Те показаха още миналата година, сега пак вървят добре. Берое са си Берое. По важно е ние каква игра че покажем. Всеки мач си е за себе си. Така се е получили, че Берое е спечелил повече срещи срещу Левски, но това няма значение. Важно е ние какъв начин на игра ще покажем утре“, коментира още Стойчо.

Треньорът допълни, че след драстичното намаляване на бюджета, в "Левски" вече има финансов стабилитет: „Ние нямаме финансови проблеми от доста време. След редуцирането на бюджета има редовно плащане. Това позволява на футболистите да не мислят за утрешния ден. Когато футболистите си вземат заплатите, то те мислят само за футбол.“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички