Стойчо нарочи чужденец за гонене през зимата


Стойчо нарочи чужденец за гонене през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1138 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев иска да се отърве от македонеца Денис Махмудов по време на зимната пауза, съобщава "Меридиан мач". Футболистът, вкарал миналия сезон 17 гола във втора дивизия на Холандия, беше сред първите трансфери на "Левски" през лятото, но треньорът бързо сне доверието си от него.

От "Герена" разкриват, че Стоев вече е намекнал, че иска да се отърве от Махмудов възможно най-бързо. Крилото взима от големите заплати на "Герена". а към днешна дата е твърда резерва, защото е извън всякаква форма.

Треньорът на "сините" си е навлякъл гнева на шефовете, а и на чужденците в отбора с начина, по който третира македонеца. Стоев пусна играча в началото на сезона като централен нападател и не успя да впечатли. Оттогава Стоев не го е пускал в стартовата единадесеторка, което му донесе проблеми с шефовете и футболисти. Причина за това е, че Стойчо взе Махмудов, за да го използва като крило, а след това дълго повтаряше, че няма флангови футболист. В същото време той не пускаше Денис в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички