Стоянович: Още е рано да кажа дали Левски има отбор за титлата, вървим стъпка по стъпка


Стоянович: Още е рано да кажа дали Левски има отбор за титлата, вървим стъпка по стъпка
Снимка: БГНЕС

2019 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович за първи имаше организирана среща с привържениците на тима, провела се в петък вечер. Наставникът заяви, че е имал топло посрещане на "Герена", но това зависи и от постигнатите резултати на отбора в последния месец. 

"За пръв път се срещам с феновете. Те са много важен фактор във всеки клуб, футболът се играе заради тях. Те много добре разбират футбола и затова е много важно да имаш добри отношения с тях. Затова е много важно да се побеждава и да се дава сърце и душа за клуба. Вървим стъпка по стъпка и се надявам, че ще запазим усмивките на лицата си. Те искат хубав футбол с много голове. За момента нещата вървят добре, но има още какво да се прави", заяви Стоянович.

"Още е рано да кажа, дали Левски разполага с отбор, с който да стане шампион. Моето желание бе да привлечем двама нови, но в крайна сметка дойдоха още нови, а това е добре за конкуренцията. Имам много играчи, по принцип не съм свикнал на тренировки да работя с толкова много състезатели, ще разговарям с ръководството и е вероятно да намалим групата от 28 футболисти", допълни още Стоянович. Днес от 18 часа "сините" ще изиграят контрола срещу сръбския Радник Сурдулица на стадион "Георги Аспарухов".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички