Стоев: В събота чакаме нов играч, в Турция може би ще бъдем изградени като отбор


Стоев: В събота чакаме нов играч, в Турция може би ще бъдем изградени като отбор
Снимка: БГНЕС

804 0

"1 млн. лв. за трансфери са недостатъчни за футболната действителност в момента. Предлагахме голяма сума пари на футболист и той директно ни се изсмя в лицето", това заяви наставникът на "Левски" Стойчо Стоев относно сумите, които се използват за трансфери.

"Закъсняваме със селекцията, преди седмица трябваше да сме почнали. За да не стане така, че освобождаваме взети футболисти след 3 месеца и да правим грешки, затова и върви бавно селекцията. Когато взимаш футболист за нула лева, то вече почти си сбъркал. В момента не бързаме затова не взимаме, за да не сбъркаме, както досега."

Стоев заяви, че в момента не вижда играчи от родната "А" група, които имат нужните качества, които се търсят.
"Решенията за селекцията първо преминават през скаутите, които трябва да преценят дали футболистът става за отбора. След това, ако те го одобрят го гледам аз и решавам дали ще се впише". Така отговори Стоев на запитване дали еднолично взима решенията в "Левски".

По думите стана ясно, че ако има нужното качество в отбора, то може да се бори за титлата и всичко това зависи от селекцията, която предстои да се направи. "Вие, ако имате Лада, но аз съм с  Мерцедес ще искате, но няма да имате възможност, да ме задминете".

"В събота чакаме нов играч вече и в събота отново чакаме още двама играчи да отговорят, както и другата седмица също ще стане ясно дали имаме вече още двама нови играчи. В Турция може би ще бъдем изградени като отбор".

Наставникът не каза точната бройка футболисти, от които "Левски" се нуждае, но заяви, че до момента са изгледани много.
"Владимир Гаджев има сключен договор с Рубин Казан от 1-ви януари. Белаид също вече не е играч на "сините", но това не са новости."

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички