Стоев след загубата: Това е аматьорско


Стоев след загубата: Това е аматьорско

1797 0

Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев беше крайно разочарован от загубата с 0:1 от словашкия Спартак (Миява) в Анталия, като това беше най-слабият мач на "сините" до момента в Турция.

"През първото полувреме бяхме слаби, през второто по-малко слаби. Това бе един от мачовете, които попада в графата, в която не искаш да си спомняш. Хубаво е обаче, че ги има тези мачове, за да видим слабостите си  - както моите, така и на футболистите", коментира Стоев, който изрази надеждата си, че новото попълнение Абди ще помогне на тима.

"Абди се включи добре през второто полувреме, раздвижи играта и се надявам да ни свърши работа.

"Умората я приемам, но не може да ни служи за оправдание. Все пак тези футболисти и играха три мача за няколко дни. Не бих казал, че губим увереност. По-скоро това е предупредително звънче, че нещата все още не са се стиковали и има още какво да подобряваме".

Стоев обаче беше крайно разочарован от играта в защита, а цялостното поведение на тима той определи като "аматьорско".

"Имаше ситуации, в които оставахме трима срещу петима играчи на Спартак. За мен това е аматьорско, да не кажа и по-силна дума.

Не може така да продължаваме в следващите контроли. Има умора, но тези неща не са оправдание. Засега няма развитие относно други трансфери, може би повече яснота ще има утре", каза Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички