Стоев си пожела скоро да има нападател


Стоев си пожела скоро да има нападател
Снимка: БГНЕС

586 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев сподели, че все още има много аспекти, които неговият състав трябва да изчисти преди старта на пролетния дял от шампионата. Това стана след контролната среща срещу Свиленград, спечелена с 6:0.

Това беше тренировъчна игра, за да видим в каква степен са готови футболистите физически, а и футболна. Исках да проверя на този етап до къде сме стигнали. Все още има доста неща, които трябва да изчистим. Именно за това са тези подготвителни мачове. Целта е грешките, които в момента допускаме, в следващите контроли да станат по-малко, за да може да влезем добре в първенството", каза Стоев след срещата. Той не пожела да коментира изявите на новите, защото е твърде рано за оценки не само за тях, но и за целия състав. ,

„"ано е да говорим как се вписват новите в отбора. То е рано не само за новите, а за всички, защото сме в начален етап на подготовката. Ясно е, че не сме готови. Надявам се постепенно да се интегрират в състава.

Надявам се постепенно отборът да добие по-добре визия и да сме по-хомогенен състав. Няма да коментирам имена свързани със селекцията. Надявам се до сряда да дойде нов нападател", каза Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички