Стоев преди дербито с Лудогорец: "Левски" влиза във форма за пролетния дял


Стоев преди дербито с Лудогорец: "Левски" влиза във форма за пролетния дял
Снимка: БГНЕС

605 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев беше обран в оценката си за това до колко футболистите са готови за старта на пролетния дял от "А" група. Както е известно, "сините" се изправят срещу Лудогорец в Разград в дербито на 1-ия кръг след зимната пауза.

"Tрудно ми е да хвърля думи в пространството, за това колко сме подготвени. Това, което видях в контролите е, че отборът вече влиза във формата, нужна за пролетния дял," коментира Стоев на брифинга си.

Темата с отнетите 7 точки от актива на "сините" не беше подмината, като опитният специалист подчерта, че би било много различно първенството при равен брой точки.

"Ако бяха поравно точките, щеше да е друго. При пет точки разлика, разбира се, че има значение. При равни точки излизаш с друга нагласа, но технически, нещата са ясни при нас - излизаме, за да се представяме максимално добре. За нас е по-добре Литекс да бъде върнат в А група, заради точките, но освен това, заради силата на А група. Аз съм "за" Литекс да бъде върнат, но си има нормативни документи".

Стоев сподели и мнението си относно притеснението у неговите играчи с оглед на факта, че не са се играли официални мачове през последните малко повече от 2 месеца.

"Предстартова треска?! Може би има някакво напрежение, защото започва новият полусезон, но това е и мотиватор за едно добро представяне.

"Не очаквам провокации от отбора на Лудогорец. Те не са такъв отбор. Изградени са по друг начин от много години. Ние сме два отбора, които играят футбол, и се надявам никой да не попречи това да се случи", коментира Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички