Стоев поиска от шефовете да задържат звездно трио


Стоев поиска от шефовете да задържат звездно трио
Снимка: БГНЕС

1627 0

Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев ще настоява пред шефовете да оставят през следващия сезон чужденците Роман Прохазка, Мигел Бедоя и Антонио Аниете. Това означава, че ръководството ще трябва да положи неимоверни усилия, за да изпълни желанието му.

Играчите нямат нищо против да останат на "Герена", но търсят гаранции за бъдеща финансова стабилност. Както е известно, в момента всички футболисти на "сините" не са взимали заплати за 2015 година и имат да прибират по три месечни възнаграждения. Договорите на Прохазка и Аниете пък изтичат през юни, като интерес към двамата не липсва. Испанецът дори вече има конкретни предложения от Гърция (Керкира) и Беларус (Динамо Минск).

Бедоя пък има контракт и за следващия сезон, но това съвсем не означава, че ще остане, ако финансовата криза не бъде преодоляна.

Стоев държи на тримата и иска около тях да гради тима за следващия сезон. Испанците вече изградиха добро взаимодействие в центъра на терена и в предни позиции, а Прохазка е поливалентен играч и може да бъде използван на няколко места. Именно те ще бъдат и главни проводници на идеите на треньора през следващата кампания.

"Левски" почти сигурно ще се раздели с голяма част от останалите си легионери - Либан Абди ще се завърне в турския Ризеспор, Емил Нину ще си тръгне, на Аймен Белаид се търси нов отбор, като същото се отнася и за Луис Педро. Колкото до селекцията - оглеждат се играчи от родното първенство. Най-голямото желание на "сините" е да си върнат Мариян Огнянов, чийто договор с Ботев (Пловдив) изтича, твърди "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички