Стоев доволен от мача с Лех


Стоев доволен от мача с Лех
Снимка: БГНЕС

1467 0

Треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви след контролата на тима с Лех (Познан) (2:2), че е доволен от старанието, което са показали играчите му.

Пред ТВ7 специалистът коментира след мача, че е доволен от старанието на всички, но специално отбеляза изявите на Прохазка, Краев и Валери Домовчийски.

Стойчо Стоев каза още, че му прави впечатление, че в контролите, които отборът на Левски играе в Турция съдиите твърде леко дават дузпи. (б.р срещу Лех бяха отсъдени две дузпи за Левски, като Домовчийски вкара първата и пропусна втората).

Треньорът на Левски заяви, че в тима се очаква още един нападател, като към момента шансовете за привличането му са 50 на 50.

Той добави, че испанецът Антонио Аниете, който заради контузия пропусна контролата с Лех, почти сигурно няма да играе и в проверката на 7 февруари (събота) срещу словашкия Спартак (Миява).

Стойчо Стоев каза още, че срещу словаците със сигурност в игра ще се появи най-новото попълнение на тима Али Либан Абди. Единствено не е ясно колко игрово време ще получи той.

Треньорът на Левски уточни, че Абди може да играе като ляво и като дясно крило.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички