Старокин: Няма да спъвам лиценза на "Левски"


Старокин: Няма да спъвам лиценза на "Левски"
Снимка: БГНЕС

1296 0

Спряганият за завръщане в "Левски" Орлин Старокин призна, че не може да откаже на "сините", ако получи официално предложение отново да заиграе на "Герена“. Към момента обаче универсалният футболист е имал само предварителен разговор със спортния директор Георги Иванов.

"Говорихме с г-н Иванов да се чуем, след като минат коледно-новогодишните празници. Засега няма нищо официално, но на "Левски" не мога да откажа. Нямам уговорка с Георги Иванов и новия треньор Стойчо Стоев да се явявам на първата тренировка за новата година. Само знам, че отборът се събира на 7 януари“, заяви Орлин Старокин пред "7 дни спорт".

Той допълни и че се е разбрал със "сините" за заплатите, които има да взима. "Това е тема, която не искам да коментирам по принцип, но ще кажа, че сме подписали споразумение и аз нямам намерение да спъвам лиценза на "Левски". Не искам и няма да го направя, разбрали сме се по отношение на тези пари“, каза бившият капитан на "сините".

Той разкри, че има и оферти от чужбина. "Има интерес от няколко отбора зад граница, но е прекалено рано да говорим за нещо окончателно. Предполагам, че до 10 дни ще има яснота около бъдещето ми“, завърши Старокин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички