Станка Златева: Бих помогнала на "Левски", но за управник не ставам


Станка Златева: Бих помогнала на "Левски", но за управник не ставам

1510 0

Петкратната световна и шесткратна европейска шампионка по борба Станка Златева не е безразлична към проблемите на футболния "Левски". Най-малкото защото тя е прекарала години на тепиха в залата на "Герена". Именно заради това Станка е готова да помогне за спасяването на "синия" клуб.

"Мисля, че пускането на акциите в продажба е много хубаво начинание. Така ще може всички, които обичат "Левски" и милеят за бъдещето на този отбор, да помогнат. Все пак това е най-големият клуб в България", заяви Златева пред "Меридиан мач".

Станка е категорична, че на драго сърце би закупила пакет от акции, но признава, че не я бива във вземането на решения в управата на клуба.

"Винаги бих помогнала на "Левски", защото обичам този отбор. За управник обаче не ставам. Мисля, че има много по-компетентни хора от мен, които могат да взимат по-добри решения що се отнася до бъдещето на "Левски". Не мога да кажа, че е добре и цялата власт да е в ръцете на феновете. Всичко трябва да бъде умерено", завърши шампионката по борба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички