Станислав Костов преди Левски: Горд съм от свое постижение с отбора, заслужил съм уважение от публиката


Станислав Костов преди Левски: Горд съм от свое постижение с отбора, заслужил съм уважение от публиката
Снимка: Официален сайт на Левски

4575 0

След паузата за мачовете на националните отбори се завръщат клубните първенства. В родната Първа лига подновяването ще бъде дадено от Левски. "Сините" посрещат на у дома на "Георги Аспарухов" Пирин Благоевград.

Преди сблъсъка любопитно интервю даде бившият футболист на Левски - нападателят Станислав Костов. Той сподели, че очаква да бъде приет добре от домакинските привърженици, като си припомни и постижения със "сините", заключавайки, че най-силният сезон в кариерата му за за този отбор.

"За мен винаги, когато играя на "Георги Аспарухов", е по-специална среща за мен, така че с радост бих се завърнал на този стадион. Очаквам да ме приемат добре. Най-добрият си сезон съм го направил в Левски и винаги съм показвал уважение към публиката на Левски, тя към мен също. Не мисля, че има нещо, заради което да не ме посрещнат по добър начин. Аз съм щастлив, че съм играл в Левски. Благодаря на публиката, че винаги е била до мен и ме е подкрепяла, така че смятам, че няма да ме посрещне лошо.

В крайна сметка съм станал голмайстор в Левски, където е доста трудно. Идват нападатели, които вкарват по 5, 10, 12 гола, докато аз съм вкарал 24 гола и съм гордо от това свое постижение. С играта си и головете си съм накарал тази публика да ми вярва и да ми показва уважение във всеки един момент. Смятам, че с добрата си игра и головете съм заслужил уважението от публиката на Левски" - сподели Костов пред dsport.

Освен това нападателят призна, че е следил редовно участието на "сините" в европейските клубни турнири, като заключи, че тимът играе най-добрия футбол в България към момента. Според него трудностите за отбора в поселдно време са поради мачовете в Европа, като вярва, че след почивката ще покажат силно лице.

Междувременно, в тренировките на Левски ще се включи 14-годишен голмайстор, харесан от Николай Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички