Станимир Стоилов отговори дали съжалява, че си е тръгнал от "Герена" и сподели мечтата си за Левски


Станимир Стоилов отговори дали съжалява, че си е тръгнал от "Герена" и сподели мечтата си за Левски
Снимка: Lap.bg

2953 0

Бившият старши треньор на Левски и настоящ на Гьозтепе - Станимир Стоилов, отговори на въпрос дали съжалява, че си е тръгнал от стадион "Георги Аспарухов":

"Винаги съм съжалявал, когато съм напускал Левски или съм бил уволняван. Левски е клубът на моето сърце. За мен най-важното, когато съм работил там, е било Левски да е добре. Има някакво съжаление, но не съжалявам заради решението, което взех и причините, поради които го взех", категоричен бе Стоилов пред "Gong", а след това допълни:

Станимир Стоилов

"Аз винаги съм имал само една страна - футболната истина. Не исках да подвеждам и лъжа хората. Аз се върнах в Левски заради привържениците и заради това, че клубът беше фалирал. Вече нямаше къде по-надолу. Намерих една пустош, която трябваше да се превърне поне в оазис. Заради това се върнах".

ОЩЕ: "Жалки хора": Станимир Стоилов си изля цялата душа срещу ръководителите в Левски

"Благодарение най-вече на привържениците, които повярваха в нашата задача, на спонсора, на футболистите и на нас като треньори, успяхме да докараме нещата до това, което се старахме. Клуб на 110 години не можеше да изглежда фалирал в трите направления – морално, спортно-технически и финансово. Основната причина беше тази - привържениците и фалиралия клуб, който имахме", поясни Мъри.

След това той бе попитан и каква е мечтата му за Левски:

"Моята мечта за Левски е да бъде със собствен стадион, собствена тренировъчна база в най-скоро време. Във футболно естество - горд Левски. Когато Левски е горд и играе по левскарски, ще донесе и резултати рано или късно. Други мечти не мога да имам. Ако Левски е горд на терена, хората ще са обединени и на трибуните!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕСтанимир Стоилов намекна, че Левски печели пари благодарение на него: Пак нападна Наско Сираков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички