Станимир Стоилов "няма общи пътища" с Наско Сираков, каза и мисли ли за завръщане в Левски


Станимир Стоилов "няма общи пътища" с Наско Сираков, каза и мисли ли за завръщане в Левски
Снимка: Lap.bg

6159 0

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов говори за последния си престой при "сините", като си тръгна огорчен заради начина на управление на клуба. Той заяви, че няма причина да се чува с мажоритарния собственик Наско Сираков и е приключил с него.

Няма общи пътища с Наско Сираков

Мъри вече не се чува с Наско Сираков

"Не. Няма поводи да се чуваме, нито имаме общи пътища", като допълни, че рядко говори и с Иво Ивков.  "С него се чуваме от време на време, но доста по-рядко, отколкото преди. Аз съм си зает, той си има неговия бизнес. Преди да започнем да работим заедно, не знам дали даже и кафе сме пили. С него работехме добре, имахме единомислие и успяхме да създадем някаква симбиоза помежду си. И двамата сме трудни за работа и комуникация, но се борехме за доброто на Левски.

Още: Един от контузените в Левски пред завръщане за мача с Берое

Би ли се върнал в Левски?

Относно това дали би се върнал в Левски при сегашните управляващи: "Когато поставях условията, никой не ме чуваше. Оттук нататък обаче няма да поставям условия, приключих с тях. Мога да съм фен, може да съм на трибуните, мисля за Левски, фен съм на Левски, уважавам Левски. За втори път създавам отбор, който е уникален и втори път никой не искаше да станем шампион тази година. Те искаха да ни няма. Както се казва: "Оправяйте се!".

Получил е обаждане от Николай Костов

Мъри допълни, че Николай Костов му се е обадил преди да поеме Левски, като обяви, че според него има достатъчно опит, за да търси съвети. "С него се познаваме от доста години, но не си говорим често. Не съм от хората, които да звънят и да досаждат, за да знаят какво става. След като напусна някой клуб, не се чувам почти с никого. Чувам се с няколко човека от Левски, с които имам приятелски отношения от по 30 години, но нищо повече. Никога не ме е интересувало какво става и какво се случва. Всичко останало са брътвежи на болни хора. Най-малко пък може да ме интересува нещо, с което да искам лошо за Левски".

Още: Лъч светлина за Левски: Перлата на Берое пропуска гостуването на "Герена"! (ВИДЕО)

Не гледа мачове на Левски

Той отново говори и за привлечените от него играчи, като е заявил, че след първите две години спортно-техническата част ще вкарва толкова в клуба, с колкото помага спонсорът. Стоилов допълни, че всеки играч е бил привлечен с мисъл и не разбира как за играчи като Андриан Краев и Жереми Петрис не са били приети добри оферти.

"Не съм гледал мачове на Левски, за да мога да бъда по-конкретен. Щом към момента не можем да посочим някого и да кажем, че е топ играч, очевидно никой от тях не е показал на какво евентуално е способен. Още като взехме Цунами, Ноа и Хосе се видя, че са футболисти.

Аз като гледам някого, който искам да взема, наблюдавам нивото на целия отбор, за да преценя този човек дали може да играе на високо ниво и в големи мачове. Ако не играе на високо ниво отборът, защо да го вземам този играч? Затова избягвам да говоря за времето след напускането ми. То се вижда какво се случва – кой какво е направил, кой какво прави и какво ще се случва. Искам като съм там да върша работа и да я върша като хората. След предния път, в който ме освободиха, се видя какъв отбор сме оставили и какви играчи се продадоха".

Още:  "Сини" срещу "сини": Фенове на Левски скочиха на фракция - летят обиди и обвинения

Томас Лафчис посочи защо Левски влезе в черна серия и коментира вратарския казус

Печалният съдия от Левски - Хамрун Ищван Ковач ще ръководи Барселона - ПСЖ

Георги Градев с отявлен залп по Наско Сираков, Николай Костов и Левски

Красен Кралев: Черно море спечели един от най-важните мачове в историята си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички