Станимир Стоилов доволен след жребия: Септември Симитли са симпатичен отбор


Станимир Стоилов доволен след жребия: Септември Симитли са симпатичен отбор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1486 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов бе доволен, че "сините" ще играят срещу Септември Симитли на стадион "Георги Аспарухов" и така няма да има притеснения за състоянието на терена.

Ето какво още каза наставникът след жребия за 1/8-финалите за Купата на България:

"Смятам, че най-важно е, че се паднахме в София и няма да се налага да пътуваме, да се оплакваме от стадиони и условия. Всичко откъм тази гледна точка ще е добре. Естествено, когато се играе с противник от Втора лига е нормално да си фаворит. Ние обаче не сме в състояние да подценяваме никого. Септември Симитли са симпатичен отбор, дълги години се развива там футболът в добро направление. Важно е да направим един празник на хората".

"Първо трябва да наместим нещата в самия клуб, да изчистим проблемите. Левски никога не е изпадал в такава тежка криза. Има ли сме тежки финансови състояния, но сега сме в двойна криза. Задачата е трудна, но не и невъзможна. Ще положим доста усилия, за да може Левски да изглежда по най-добрия начин. Започваме да напредваме в някои мачове. Надявам се да не правим големи крачки назад. Миши стъпки напред, но не и крачки назад. Нещото, което можем да обещаем, е работа", допълни още той.

Повече за снощната победа на отбора срещу Марек Дупница на 1/16-финалите можете да прочетете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички