Станимир Стоилов бе доволен от успеха, но имаше и критика към играчите на Левски


Станимир Стоилов бе доволен от успеха, но имаше и критика към играчите на Левски
Снимка: Lap.bg

1434 0

Предводителят на Левски Станимир Стоилов призна задоволството си от успеха с 3:0 над Пирин Благоевград, но все пак не пропусна да отчете поредните липси в играта на "сините".

„Доволен съм от победата и резултата. Като надграждане в игрови план имаме по-добро представяне, но има доста компоненти да подобряваме. Трудно се играе без привърженици. Имахме контрол на мача и в първите десет минути на второто полувреме. Трябва ни по-голяма увереност в контрола на топката и в атакуващите действия.

"Справихме се много по-добре във фаза защита, защото Пирин нямаше чисти положения, а само далечен удар в гредата. За втори път под мое ръководство се справихме добре. Може би имахме добро партньорство в целия тим, не говорим само за защитниците. Да, показаха добър синхрон, но има какво да се желае, защото още изоставаме", коментира той.

"Би трябвало да постигаме категорични победи на нашия стадион. Но трябва да играем още по-уверено и футболистите имат по-големи качества, отколкото показват сега, за да донесем радост на хората. Но да живеем в розови сънища е още рано“, заяви Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички