Сречко Катанец е помогнал за трансфера на Сулака в Левски


Сречко Катанец е помогнал за трансфера на Сулака в Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

990 0

Сречко Катанец е помогнал на Левски за трансфера на Ребин Сулака, разбра "Тема Спорт". Словенският специалист е селекционер на националния отбор на Ирак. Негов избраник неизменно е централният защитник. В дните преди сделката Катанец е убедил 28-годишния бранител да приеме офертата на сините.

Сречко е много близък с треньора на Левски Славиша Стоянович, който държеше да има иракчанина в редиците си. Двамата се познават отлично. Те са работили заедно в националния отбор на ОАЕ - от 2009 до септември 2011 година. Тогава Катанец е старши на арабите, а Славиша му е помощник. Сега Сречко е обяснил на Сулака, че отива при добър треньор и няма да съжалява, ако приеме предложението на тима от "Герена". В последните дни Ребин бе на лагер с националния тим на Ирак. Той бе титуляр в контролата срещу ОАЕ, която се игра във вторник в Дубай. Двубоят завърши 0:0, а новото попълнение на сините остана на терена 90 минути.

Сулака ще се присъедини към Левски направо на лагера в Хърватска, който започва от днес. Там сините ще ги очаква още един нов - местният вратар Звонимир Микулич, който за последно бе част от молдовския Шериф Тираспол. С двамата обаче зимната селекция не приключва.

Тепърва те ще подсилят халфовата и нападателните линии. Наред с това в състава трябва да бъдат взети един или двама бекове. Това е желанието на Славиша Стоянович. Изходящи трансфери също ще има. От "Герена" се надяват да продадат нападателя Найджъл Робърта и крилото Насиру Мохамед. Към нидерландеца има интерес от Динамо Загреб. Евентуална сделка с хърватския гранд може да бъде сключена, докато Левски е на лагер в Хърватска.

А какъв ще е новият екип на Левски, избран от феновете - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички