Спира една от инициативите, насочена към най-малките фенове на Левски


Спира една от инициативите, насочена към най-малките фенове на Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1941 0

Инициативата на Левски, която бе посветена на най-малките фенове, спира. А причината е това, което се случва на "Герена", като няма да се подновини, докато "ПФК “Левски” не започне да се управлява от хора с чисти сърца".  Последното издание на мероприятието бе в събота, когато писателят Георги Бърдаров разказа истории за легендарния треньор Васил Методиев – Шпайдела.

Ето и цялото съобщение на един от основателите - Райчин Генков, без редакторска намеса:

„„Учи с Левски“ спира! Приятели, Левскари! Смятам, че докато ПФК “Левски” не започне да се управлява от хора с чисти сърца, които да работят честно, инициативата „Учи с Левски“, която е насочена към децата ни, не е на мястото си. Освен това, близостта на жандармерия до най-малките е меко казана абсурдна и отблъскваща. През 2019г, като член на УС на Тръста стартирах заедно с Ивайло Кючуков инициативата, насочена към децата и малките левскари „Учи с Левски“. До днес, след десетки проведени срещи, стотици деца се докоснаха до идеята “Левски”. Инициативата вървеше своя път, съвместно с клуба. Благодаря за доверието и съдействието на всички, които помагаха. Специално искам да благодаря на Ivaylo Yovchev , който винаги съдействаше с много любов и себеотрицание. Благодаря на екипа на Левски ТВ за професионализма и отдадеността, специално благодаря и на Velizar Handzhiev , който даваше всичко от себе си, за да бъде случката напълно завършена в кадрите, които излизаха от клубната страница.

Благодаря на Ивайло Ивков, който отделяше от времето си и откриваше срещите, като говореше от сърце и душа на децата. Благодарности на Пепи Димитрив, който прие също тази инициатива като негова мисия и най-често влизаше в ролята на разказвача. Благодаря на Тръста, че тихо, без да се тупат в гърдите, покриваха разходите по подаръците на децата. Благодаря на „Кейки Бейки“, че от първото издание и до днес подадоха ръка и радваха малчуганите с домашните си сладки. Благодаря и на Georgy Burdarov за двете участия, които много помогнаха за популяризирането на инициативата. Най – вече благодаря на децата, които станаха част от събитията, както и на техните родители, които ни се довериха. Вярвам, че здравият разум и любовта към “Левски” ще надделеят и ще се видим отново. Надявам се на вашето разбиране!".

Малко по-рано от генералния спонсор отговориха на твърденията на Мъри Стоилов при напускането му, като обяви, че остава да подкрепя Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички