Спекулациите за трансфер в Лудогорец пращат звезда на Левски на скамейката?


Спекулациите за трансфер в Лудогорец пращат звезда на Левски на скамейката?
Снимка: Levski.bg

3954 0

Ръководството на Левски е готово да намали сериозно игровото време на една от родните си звезди. Става въпрос за национала Андриан Краев, който в последно време дори взе и капитанската лента, но отказва да преподпише. 

Потенциално решение в Левски

Той има договор на "Герена" до края на настоящия сезон, но към този момент отклонява офертите на "сините". Kotasport информира в сряда, че сега ръководството е решило да му даде статут на "резерва", щом е готов да напусне. 

От изданието припомнят, че самият футболист е изгарял от желание да акостира в Лудогорец в края на летния трансферен прозорец, но тогава от Левски отхвърлиха офертата.

Ходовете на футболиста

Ако от "Герена" не се разберат с Краев до зимата, той ще има право да преговаря с отбори за трансфер като свободен агент през следващото лято. Това обаче може да доведе и до изключването му от групата на представителния дим.  

Полузащитникът е част от Левски вече 3 години, след като бе привлечен от Хебър през 2020-а. За родния колос вече записа 94 двубоя, в които се отчете с 6 гола и 9 асистенции. 

Следете всички любопитни трансфери със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички