Спас Русев с категорична позиция за бъдещето на Делио Роси


Спас Русев с категорична позиция за бъдещето на Делио Роси
Снимка: Оф. сайт на Левски

2822 0

Собственикът на Левски Спас Русев говори по горещите теми около "сините", както и за информацията, че е провел разговор с треньора на тима Делио Роси. Русев категорично отрече, че е имало подобна среща и ме е имал дори намерения за такава. 

"Такава среща не е имало! Г-н Роси има дългосрочен договор, подписан с клуба и по никакъв начин един резултат като този с Берое не може да повлияе върху неговото бъдеще. Моята амбиция е да прекратим порочната практика в Левски, при която на всеки няколко месеца се сменя треньорът. Роси има дългосрочен план и остава в Левски. Цялата спортно-техническа власт не е дадена на старши-треньора. Г-н Роси отговаря изцяло и единствено за подготовката на първия отбор. За другата част от работата има изпълнителен директор и други служители", заяви босът на Левски пред Блиц. 

"Реално погледнато анализатори, легенди и журналисти, които изразяват подобни мнения, могат да казват каквото си поискат, защото на тях това им е работата. Те трябва да създават полемики и дискусии. Феновете също са част от това. Но единственият различен от тази дискусия е треньорът, които определя състава и тактиката, с която ще излезе отбора. Президентът и изпълнителният директор също са встрани от тази дискусия, защото трябва да осигурят стабилност и спокойствие в клуба, те са и най-важните, защото само те взимат решенията. Другите се опитват да им влияят чрез тази дискусия. Ние имаме много ясна стратегия и план, който следваме", допълни още Русев. 

Русев коментира и предстоящите 5 мача, които ще се изиграят с ЦСКА, както и изказването от лагера на "червените", че ще се поздравят с 5 победи. "Моето мнение е, че Алберг се изказва неподготвен! Той не е запознат с отбора на Левски. Мога да Ви кажа, че "Левски" има абсолютно същите амбиции, които не са изразени само от един футболист, а от абсолютно всички. Тези 5 двубоя ще бъдат доста приятна изненада за някои и неприятна за някои други".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички