Спас Русев разкри, че е получавал съмнителни предложения


Спас Русев разкри, че е получавал съмнителни предложения
Снимка: БГНЕС

1197 0

Собственикът на Левски Спас Русев заяви, че отборът е в процес на преструктуриране, но е оптимист за бъдещето на "сините". Първенството се подновява след по-малко от месец, а в момента столичани са в Малта, където водят зимната си подготовка. 

"Левски е в процес на преструктуриране и обновяване. Разбирам, че феновете и то с основание искат час по-скоро високи резултати. И аз ги искам, но за съжаление във футбола има цикличност, така че ще трябва да бъдем малко по-търпеливи", заяви Русев пред "Блиц". 

"Участвам много активно в този процес! Но разбира се зачитам и мнението на специалистите, които имаме в клуба относно спортно-техническите качества на футболистите, които ние привличаме и се опитваме да привлечем", допълни босът относно трансферите през зимата. 

На въпрос дали българското първенство е честно: "Чувам най-различни неща. Да, идвали са и при мен с най-различни предложения. Аз обаче в такъв тип игри не участвам. За мен това, което искам да направя е Левски да е силен отбор и да спечели мачовете си с игра, а не със задкулисни действия".

Русев коментира и избора на клуба да подкрепи Борислав Михайлов: "Изразяването на мнение на изразява разминаване в позициите. Това е част от Демокрацията. Разбира се феновете имат право да изразят своето становище. Ние обаче не можем да не застанем зад нашите легенди. Боби Михайлов и неговото семейство са дали много на клуба и не можем да не застанем зад него. Въпросът обаче е в друго. В Англия например, ако направите една анкета ще установите, че много малко от феновете знаят за ръководството на Футболната федерация, защото малко се интересуват от този въпрос. Там където футболът е на ниво и проблемите се решават на терена във стил на феърплей, там администраторите, чиновниците и съдиите имат много малко влияние. И обратното – там където нивото на футбола е много ниско, там на преден план са чиновниците и съдиите."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички