Сочен да замени Гонзо: Оставете момчето на мира!


Сочен да замени Гонзо: Оставете момчето на мира!

1632 0

Бившият футболист на "Левски" Гошо Гинчев коментира възможността да получи управленски пост в клуба. Трикратният шампион със "сините" все по-често е спряган за евентуален заместник на спортния директор Георги Иванов-Гонзо, заради слабите резултати на тима и липсата на трофей във витрината им вече 6 години.

В момента Гинчев е председател на спортно-техническата комисия в БФС, а също така е част от екипа на спортния министър Красен Кралев.

"И аз съм изненадан от информациите, които свързват моето име с отбора на "Левски". няма нищо вярно, това са спекулации. В момента заемам други длъжности. Никой от "Герена" не е водил разговори с мен", отсече Гинчев пред "България Днес".

Той дори се застъпи за сегашното управленско ядро на "сините".

"Георги Иванов се справя добре момчето, приятели сме. Оставете го на мира! трябва да му се даде шанс да работи. Доколкото виждам, собствениците не са загубили доверие в него. Не съм аз човекът, който да дава оценка за представянето на "Левски". Следя ситуацията не само в този клуб, а и във всички останали клубове в "А" група. Това ми е работата като председател на спортно-техническата комисия", обясни бившият национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички