Случайно стечение на обстоятелствата - Русев коментира прословутата си реплика


Случайно стечение на обстоятелствата - Русев коментира прословутата си реплика
Снимка: БГНЕС

1432 0

Спас Русев не съжалява за изказването си, че за него "Левски е само случайно стечение на обстоятелствата". Собственикът на тима обаче подчерта, че "сините" му носят сериозна емоция и се надява да върне славата на отбора.

"Нещата в живота се случват заради някакво стечение на обстоятелства. Не мога да кажа, че съжалявам за думите си, но не мога да кажа и, че "Левски" е нещо, в което не влагам емоция", заяви Русев пред "Блиц".

"Това е изключително публична дейност, тъй като са ангажирани емоциите на стотици хиляди души. Опитвам се да постъпя отговорно към всички тези хора, които обичат "Левски". Би ми се искало "Левски" да отиде максимално далече, до класиране в групите за Лига "Европа". Но все пак и това, което постигнаха до момента, е в правилната посока", допълни Русев пред медията. 

"Левски" е отбор, който не може да има друга цел освен шампионската титла. С такова намерение и желание влизаме в шампионата. Имаме изпълнителен директор, който отговаря и стриктно следи финансите на отбора. Селекцията, която се прави, е съобразена с възможностите на клуба", каза собственикът на клуба за целите през сезона и сериозната селекция на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички