След само 21 минути срещу Хебър Пазарджик: Каква е контузията на Илиян Стефанов от Левски?


След само 21 минути срещу Хебър Пазарджик: Каква е контузията на Илиян Стефанов от Левски?
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2009 0

25-годишният офанзивен футболист на Левски - Илиян Стефанов, записа само 21 игрови минути при гостуването на Хебър в Пазарджик на 4-ти март.

Илиян Стефанов

Той се появи на терена в 70-ата, заменяйки централния нападател Рикардиньо, но в 91-вата се контузи и трябваше да напусне (на негово място влезе Хоакин Фернандес и по този начин направи официален дебют за "сините").

Няма нищо страшно!

"Gong" твърди в днешния вторник, 5-и март, че Стефанов се е разминал с тежка травма!

Изданието обяснява, че играчът е преминал медицински прегледи, които са показали наличието на мускулна контузия, възстановяването от която ще продължи около 10 дена...

Това означава, че Николай Костов няма да може да разчита на Илиян Стефанов в двубоите срещу Крумовград (10.03., домакинство) и Етър Велико Търново (16.03., гостуване).

Ако всичко е наред, бившият национал на България трябва да бъде на линия за столичното дерби със Славия на стадион "Георги Аспарухов" (30-и март).

!!! За съжаление, впоследствие се оказа, че тази информация е далеч от истината и контузията на Илиян Стефанов е много тежка !!!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на България - Илиан Илиев, праща "призовка" на 22-годишен футболист на Левски?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички