Славея Сиракова към Домусчиев: З....к, Сираков е Футбола, който не разбираш!


Славея Сиракова към Домусчиев: З....к, Сираков е Футбола, който не разбираш!

3191 0

Легендата на Левски Наско Сираков и семейството му още не са забравили атаката на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев срещу него. След като бившият нападател на "сините" отговори доста обосновано на боса на разградчани, сега своето мнение по темата изрази и дъщеря му Славея.

Красавицата направи това с пост във Фейсбук:

Татунчо ти си основната причина да обичам футбола, да си счупя глезена преди години, докато играех един мач в Испания, и да вярвам, че футбол в България има и до днес!!!

Споделих отговора на баща ми, но не казах какво мисля и ще го направя сега! Когато преди години се запознах с Кирил Домусчиев останах очарована от маниерите и възпитанието му. Срещнах един елегантен мъж и човек, който ми направи изключително добро впечатление. Днес обаче ще пиша, защото не ви дължа обяснение, но неговите думи и “определения”, които засягат Наско Сираков ме закачиха по опашката и ме накараха да се обърна!

Когато започнах спортната си кариера, като състезател на ЦСКА не знаех, че в годините тези два Гранда ще са в кръвта и адреналина ми! Не знаех, че като внучка на първия Световен шампион на България за всички спортове днес ще отговоря на човек, който е далече от спорта и неговата история! Сега моето Его и звездни капризи, поради липса на достатъчно информация и спортна култура за младите ще прокънти малко по-далече от амбициите му!

Сираков за мен не е Левски, нито Реал Сарагоса, нито Славия… той е Футбола, който не разбираш, защото смесваш с бизнес без емоция и адреналин! Сега се сетих, че на мача Лудогорец-Реал Мадрид истински се радвах, че български отбор играе с/у любимите ми крале и ги подкрепях! Кога точно реши, че ще определяш УСПЕХИТЕ на футболисти изградили история и кога забрави, че без тази история нямаше да ти обърнем нужното внимание?!!! Има обаче и нещо друго… ти също допринасяш за футбола в Б-я и това радва хората, радва и мен., но след изказването ти…Моето уважение към хора, като теб е подобно на орела, който с един куршум пада и вълк го изяжда… мисли си, че лети високо, но с команда каца на дланта ти!

Ти си един з….к, защото на мен Петко Сираков ми позволяваше да правя това, което ме правеше щастлива и ме радваше! Само един шампион и човек с голямо сърце може да го направи, а когато имаш внуци ще си спомниш за думите ми!!!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички