Сираков връща Станимир Стоилов на "Герена"?


Сираков връща Станимир Стоилов на "Герена"?

1670 0

Мечтан подарък може да получат феновете на "Левски" за Коледа. Голяма е вероятността "сините" да посрещнат 2017 г. с тандема Наско Сираков - Станимир Стоилов начело на отбора. Както е известно, Вълка е гласен за президент, след като на общото събрание в края на август бъде официализирано влизането на новия главен акционер в клуба.

Заговори се, че спортен директор ще е Велислав Вуцов, а треньор Антон Велков. Според "7 дни спорт" обаче, настоящият треньор Люпко Петрович ще остане до Нова година, след което на "Герена" най-накрая ще се завърне и Станимир Стоилов.

Тежка контузия в "Левски"

Мъри почти сигурно напуска Астана. Това разкри президентът на казахстанския клуб Саян Хамиджанов, който ще освободи поста и обяви, че не може да гарантира оставането на Стоилов при новата власт.

"Много съм щастлив, че преди две години успяхме да уговорим този висококвалифициран треньор да поеме нашия клуб. За никого не е тайна, че българинът е треньор от високо ниво, напълно адаптирал се към нашите реалности и знаещ как се постигат резултати на международната арена. Въпреки това през следващата година е възможно новото ръководство да иска да смени Стоилов и целия треньорски щаб", обясни Хамиджанов пред sport.kz.

Новината идва в точния момент за Левски, а Сираков е човекът, на когото се разчита да убеди Стоилов да приеме предложението на "сините", което логично ще е в пъти по-ниско във финансово естество от това, което треньорът получава в Астана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички