"Синя" легенда е новият спортен шеф на Левски?


"Синя" легенда е новият спортен шеф на Левски?
Снимка: БГНЕС

867 0

Рокадата на върха в спортно-техническия щаб на Левски е факт. Даниел Боримиров е новият спортно-технически директор на "сините", твърди вестник Меридиан Мач".

Очаква се назначението да бъде официализирано от клуба днес или най-късно утре, но решението вече е взето, твърди изданието.

Вчера следобед се е състояла среща между досегашния директор Станислав Ангелов и собственика на клуба Спас Русев. На нея босът и Пелето са се разбрали за раздяла.

Очаква се в близките дни Станислав Ангелов да даде пресконференция, на която да говори по-обстойно за престоя си на "Герена". Той обаче не напуска напълно клуба, а ще се завърне на базата "Раковски , където постигна отлични резултати преди да получи покана да работи с първия тим.

Досега Боримиров бе директор на ДЮШ, член на УС и легенда на клуба.

Както е известно, той два пъти изпълняваше подобни функции, като и в двата случая Левски постигна успехи. Боримиров е последният директор, станал шампион на България. По-късно той се завърна на работа по покана на Иво Тонев по времето на Илиан Илиев, като в края на сезона, вече с треньор Ники Митов, Левски изпусна като по чудо титлата и купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички