"Сините" с "Левски е любов" на гърдите във финала


"Сините" с "Левски е любов" на гърдите във финала
Снимка: Гергана Костадинова/БГНЕС

1424 0

Феновете на "Левски" не стоят със скръстени ръце, докато клубът се мъчи да навакса със забавените си плащания към играчите, а и изобщо. Освен че готвят хореография за финала за Купата срещу Черно море, привържениците събират пари.

Става дума за нова кампания на Тръст "Синя България", чиято цел е да събере 50 000 лева и да поиска от клуба да сложи за най-важния мач за сезона на екипите на играчите надписа "Левски е любов", вместо спонсорско лого, пише "Тема Спорт". Новината потвърди и председателят на фенския тръст Васил Колев.

"Следващата ни цел е левскарската общност да стане спонсор на отбора за финала за Купата на България. Ще искаме да сложим някакъв надпис на фланелките, който ние ще изберем. Това ще бъде своеобразна благотворителна акция. Ние ще дадем определена сума, срещу която да ни бъде сложено логото на фланелките само във финала. Ясно е, че в момента Тодор Батков има проблеми да издържа клуба на нивото, на което го е правил. Но тази тема е доста деликатна. Въпреки всичко съм убеден, че бъдещето на Левски е добро, защото това е най-големият клуб", каза Колев.

Ходът на организацията цели да подтикнат по-големи спонсори да започнат да рекламират чрез клуба.

В същото време с пълна сила върви и кампанията "Левски е твой", която продължава до 24 май. Досега тя събра около половин милион лева, благодарение на които "сините" успяха да покрият важни плащания, касаещи лиценза.

Футболистите пък имат уверенията на ръководството, че до дни ще им бъдат изплатени по две заплати. Играчите не са взимали възнаграждения през календарната година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички