"Сините" фенове са били два пъти повече от тези на ЦСКА


"Сините" фенове са били два пъти повече от тези на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

2946 0

От Левски обявиха събраната сума от "сините" фенове по време на двубоя с ЦСКА. В урните, които привържениците на 26-кратните шампиони бяха разположили в секторите „А“ и „Б“ на националния стадион „Васил Левски“ в събота, е събрана общата сума от 42 179.25 лв.

Кутиите бяха предадени след мача на капитана Живко Миланов, а днес бяха отворени и преброени в офисите на „Герена“ в присъствието на изпълнителния директор Павел Колев. Цялата събрана сума ще постъпи по сметките на ПФК Левски“като част от дарителската кампания за погасяване на вноските към НАП.

Освен това от клуба поясниха каква е точната бройка на закупените билети, като по-рано е пусната грешна информация от тяхна страна заради техническа грешка. Общият брой на пропуските е 24687. От тях закупените билети са 22 447, а абонаментните карти съответно 2240. "Сините" фенове са били двойно повече - 16171, докато "червените" - 8 516.

Разбивките по сектори са както следва:

Сектор „А“ – 1093 карти + 4862 билета

Сектор „Б“ – 1147 карти + 8016 билета

Сектор „Б“ (семеен) – 1053 билета

Сектор „В“ – 2336 билета

Сектор „Г“ – 5997 билета

Сектор „Г“ (семеен) – 183 билета

"Едновременно с това продължава и акцията по събиране на средства, с която всеки привърженик може да се запознае на адрес www.levski.com. На специално изградения за кампанията сайт има актуална информация за движението на средствата и точна отчетност за постъпилите пари и броя на дарителите. ПФК „Левски“ изказва отново своята благодарност към всяко „синьо“ сърце, отзовало се в името на любимия клуб! Един за всички, всички за „Левски“", написаха от "Герена". 

А как от Левски благодариха на своите привърженици вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички